EKG-rekisteröinti

Etusivu > Kirjallisuus

EKG-rekisteröinti
EKG-rekisteröinti
EKG-rekisteröinti
EKG-rekisteröinti
EKG-rekisteröinti
Tuotekoodi
BKG297
Toimitusaika alk.
1-2 pv
Toimituskulut alk.
37,40 €
sis. ALV 10,00 %
kpl
Suomessa tehdään vuosittain noin 2 miljoonaa EKG-rekisteröintiä. EKG-rekisteröinnissä mitataan sydämen sähköistä toimintaa. EKG-tulkintaa varten on tarjolla laadukkaita teoksia, mutta EKG-rekisteröintiä käsittelevää kirjallisuutta ei juuri ole ollut saatavilla. Tämä EKG rekisteröinti -kirja vastaa vihdoin näihin tarpeisiin.

Kirja käsittelee EKG-rekisteröintiä monipuolisesti ja ymmärtämistä tukee lähes 200 kuvaa, joista noin 150 on EKG-käyristä tai -kytkennöistä. Erilaiset EKG-rekisteröinnit, -löydösten tunnistaminen sekä EKG-artefaktien havaitseminen ja eliminointi ovat keskeisinä sisältöinä. Kirjan lopussa on 35 itsenäistä tehtävää sekä niihin liittyvät oikeat vastaukset, joilla lukija voi testata omaa osaamistaan joko ennen tai jälkeen kirjan lukemisen.

Kirja on tarkoitettu terveydenhuoltoalan työntekijöille EKG-rekisteröintiosaamisen syventämiseen ja myös heille, jotka haluavat saada niksejä teknisesti laadukkaan EKG-käyrän rekisteröintiin. Teos antaa lisäksi työkaluja diagnostiikkakelpoisen EKG-käyrän rekisteröintiin. Kirja soveltuu erinomaisesti terveydenhuoltoalan ja lääketieteen opiskelijoille EKG-rekisteröintitutkimuksen opiskeluun ja siten myös kurssikirjaksi.

Tämän EKG-rekisteröinti -kirjan tulee olla EKG-laitteen vieressä, sillä kirjasta rekisteröijät löytävät ratkaisuja myös EKG-rekisteröinnin ongelmakohtiin.

Kirjoittaja: Riski, H-M.
Kieli: suomi
Ilmestymisvuosi: 2019
Sivumäärä: 226
Koko: 245 mm x 168 mm x PP mm
Värit: 4/4
Kannet: pehmeät kannet
Sidonta: lankanidonta
ISBN: 978-952-69296-0-6
EAN: 9789526929606
Painopaikka: Otavan Kirjapaino Oy
Kustantaja: Byrettikustannus

tech

Katso myös

Laboratorion välinehuolto
Lisätiedot 
44,00 €
Mikrobiologian sanasto
Lisätiedot 
19,80 €
tech

Maksutavat:
Ennakkomaksu, tilisiirto (kuluttajille)

Lasku ja E-lasku (yrityksille)