Verkkokaupan toimitusehdot

Sopimusehdot ovat voimassa 15.10.2015 alkaen toistaiseksi (viimeksi päivitetty: 27.5.2019).

Toimitamme näiden toimitusehtojen mukaisesti tuotteita (Tuotteet), jotka ovat esillä verkkokaupassamme (Kauppa) osoitteessa www.byrettikustannus.fi (www.valinehuoltokirja.fi). Lue nämä toimitusehdot huolellisesti ennen Tuotteiden tilaamista Kaupasta. Tilaamalla Tuotteita hyväksyt nämä ehdot. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja et voi saattaa loppuun tilaustasi.

1. Tietoja meistä
www.byrettikustannus.fi (www.valinehuoltokirja.fi) on internetsivusto, jota hallinnoi Byrettikustannus avoin yhtiö.

Postiosoite:
Byrettikustannus avoin yhtiö
Kornetintie 4 A
00380 Helsinki

Sähköpostiosoite:
info [a] byrettikustannus.fi

Y-tunnus: 2527729-2.

Yrityksellämme ei ole käyntiosoitetta, ellei muualla toisin mainita.

2. Palvelun saatavuus
Kauppamme on tarkoitettu Suomessa asuville asiakkaille. Emme voi valitettavasti hyväksyä Suomen ulkopuolelle toimitettavaksi aiottuja tilauksia.

3. Asiakkaan kelpoisuus
Tilaamalla Tuotteita kaupasta vahvistat olevasi täysi-ikäinen tai vakuutat, että sinulla on vanhempiesi lupa tilauksen tekemiseen.

4. Sopimuksen syntyminen
(a) Sopimus syntyy kun vahvistat tilauksesi Kaupassa, klikkaat hyväksyväsi nämä ehdot ja suoritat maksun jollain hyväksymällämme tavalla (Maksutavat).
(b) Kuluttaja-asiakkaiden maksutapana toimii "Ennakkomaksu, tilisiirto". Yritysasiakkaiden maksutapoina toimivat "Lasku" ja "E-lasku".
(c) Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, jos Tuotteen hinta Kaupassa on ollut tilaushetkellä ilmeisen virheellinen tai jos Tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla.
(d) Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, palautamme viipymättä kauppahinnan.

5. Kuluttajan palautusoikeus
(a) Kuluttajana eli yksityisasiakkaana sinulla on kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus perua kauppa 14 päivän kuluessa saatuasi Tuotteen. Palauttaaksesi tuotteen sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme (info [a] valinehuoltokirja.fi) saadaksesi palautusohjeen ja vahvistuksen palautuksesta.

Kuluttajansuojalain tarkoittamasta kaupanperumisesta peritään palauttajalta kilpailu- ja kuluttajaviraston tarkoittama kohtuullinen vahingonkorvaus eli purkuraha, jonka suuruus on 9,92 eur (8,00 eur + ALV 24 % = 9,92 eur). Purkurahalla katetaan mm. tuotteen palautuksesta aiheutuvat postikulut ja taloushallinnon kustannukset.

(b) Mikäli haluat varmistaa että saat maksamasi rahat takaisin palautetusta tuotteesta täysimääräisenä (ei koske takuupalautuksia) on Tuotteen oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa (jotta voimme myydä tuotteen uudelleen täydellä hinnalla). Mikäli palautetussa lähetyksessä ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 25 % myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

6. Tuotteiden toimitusaika
Varastossamme olevat Tuotteet pyritään lähettämään viivytyksettä. Lähetyspäivämme ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Mikäli tilaus saapuu lähetyspäivänä klo 14.00 jälkeen, lähetys toimitetaan sitä seuraavana lähetyspäivänä. Mikäli toimituksessa on viivästystä, pyrimme saman ajan kuluessa ilmoittamaan arvioidun lähettämispäivän.

7. Tuotteiden hinta
(a) Tuotteiden hinta on Kaupassa ilmoitettava hinta, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhe, joka on myös asiakkaalle ilmeinen.
(b) Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäverokannan mukaisen arvonlisäveron sen suuruisena, kuin kunkin Tuotteen osalta ilmoitetaan.
(c) Tuotteiden hinnat eivät sisällä lähetyskuluja, ellei niin erikseen jonkin Tuotteen kohdalla ilmoiteta.
(d) Tuotteiden hintoja voidaan milloin tahansa muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin aina nimenomaisen ostohetken hinta, ellei hinnassa ole 7. (a) -kohdassa mainittua virhettä.

8. Vastuumme
(a) Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa.
(b) Jos jokin Tuotteista ei vastaisi 8 (a) kohdan vaatimuksia, vastuumme rajoittuu Tuotteen hintaan, ellei voimassaoleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta.
(c) Emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista.
(d) Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä, jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista, jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai joita muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä (force majeure). Ylivoimainen este on esimerkiksi hirmumyrsky, kapina, liikekannallepano, maanjäristys, meteoriitti, tulivuorenpurkaus, sota sekä sovitun suorituksen estävä viranomaisen toimi kuten tuontikielto ja takavarikko. Rahavelvoitteiden yhteydessä myös maksuliikenteen tai yleisen liikenteen keskeytys katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi. Lakko ei sen sijaan ole ylivoimainen este lukuun ottamatta yleislakkoa.

9. Ehtojen muuttaminen
Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja, jos katsomme sen tarpeelliseksi. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassaolleita ehtoja.

10. Riitaisuudet
Pyrimme ensisijaisesti sovittelemaan kaikki Kauppaan ja sen käyttöön liittyvät riitaisuudet. Muussa tapauksessa tulee asiat ratkaista Helsingin käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaan kyseen ollessa hänen kotipaikkansa alioikeudessa.

Byrettikustannus avoin yhtiö
Helsinki

tech

Maksutavat:
Ennakkomaksu, tilisiirto (kuluttajille)

Lasku ja E-lasku (yrityksille)