Kirjoittaisinko tietokirjan?

Byrettikustannus on vuonna 2013 perustettu pienkustantamo. Kustannamme tietokirjallisuutta lähinnä luonnontieteiden alalta, mutta myös terveys- ja lääketieteen aloilta.

Otamme vastaan käsikirjoituksia tai käsikirjoitussuunnitelmia. Voit olla meihin yhteydessä, jos sinulla on ajatus tietokirjan kirjoittamisesta tai kenties jo olemassa oleva väitöskirja, joka olisi popularisoitavissa tietokirjaksi tai vaikkapa oppikirjaksi. Pääsääntöisesti emme ole kiinnostuneita varsinaisten tiedekirjojen julkaisemisesta.

Lähtökohtanamme on eettinen kustannustoiminta. Teemme yhteistyötä suomalaisten nuorten graafikoiden ja taittajien kanssa. Kustantamamme kirjat painetaan suomalaisissa painotaloissa. Kustannussopimukset solmimme Suomen Tietokirjailijat ry:n suosittelemien kustannussopimusperiaatteiden mukaan kirjoittajan kanssa dynaamisesti sopimalla.

Miten homma toimii?

Oikoluemme, tuotamme grafiikan ja tarvittavat valokuvat itse yhdessä kirjoittajan kanssa suunnitellen. Lähetä meille sähköpostia ja esittele ideasi - tutkitaan yhdessä olisiko ideastasi kirjaksi.

tech

Maksutavat:
Ennakkomaksu, tilisiirto (kuluttajille)

Lasku ja E-lasku (yrityksille)